Over Laurent Salon & Spa

Toe aan een nieuwe stap in je carrière en wil je werken in een salon waar je nooit uitgeleerd raakt? Vind je het leuk om je ervaringen te delen en wil je deel uitmaken van een team wat elkaar inspireert, van elkaar leert en naar de mooist haalbare resultaten streeft? Dan zijn we op zoek naar jou!

De Laurent-belevenis
Laurent biedt een totaalconcept. Lichaam en geest, hoofd, haar en huid; alles komt aan bod, zoals de gast dat wilt. Onze schoonheidsspecialisten, kleurspecialisten, stylisten en onze gastvrouwen en –heren; elke specialist bij Laurent levert een bijdrage aan het eindresultaat; een totaalbeeld dat je persoonlijkheid op natuurlijk wijze onderstreept.

Toptalent voor iedereen
De professionals bij Laurent hebben twee dingen gemeen; zij behoren tot de absolute top in hun specifieke vakgebied én ze houden van hun werk. Laurent werkt uitsluitend met zeer ervaren en getalenteerde mensen die je bovendien voorzien van deskundig advies. We werken bij Laurent Salon & Spa met stylisten op verschillende niveaus en met verschillende prijzen. Zo wordt er beneden gewerkt met talenten met meer dan 7 jaar werkervaring en bij First Floor zijn dit stylisten met 3 tot 5 jaar ervaring. Leeftijd, educatie, persoonlijke ontwikkeling en het service niveau van de stylist spelen hierbij ook een grote rol. Op deze manier maken we kwaliteit voor iedereen toegankelijk bij Laurent Salon & Spa!

Rust en ontspanning
Rust en ontspanning vormen belangrijke ingrediënten van de Laurent formule. Elke specialist neemt uitgebreid de tijd voor je. Een nieuwe coupe bijvoorbeeld is meer dan knippen alleen. Dat is ook een uitgebreide inventarisatie van je wensen, een advies op maat, een hoofdhuidmassage, een voedende kuur en een minicursus ‘styling voor thuis’. Rust en ontspanning zit ook in de stijlvolle, serene ambiance van Laurent, in de aandacht voor details, in de weldadige geuren, de relaxte muziek. Laurent is onthaasten en genieten.

  • TopStylist/ Kleurspecialist

    Laurent Salon & Spa Laurent Salon & Spa: Al meer dan 25 jaar een begrip in Utrecht!
    • Full Time
    • Part Time
    • 4 January 2018