Hoe verwijder ik een vacature?

Het is mogelijk om een sluitingsdatum op te geven bij het plaatsen van een vacature. Deze verdwijnt dan vanzelf van de site. Ook kun je deze zelf verwijderen door naar “mijn vacatures” te gaan. Daar zie je een overzicht van de door jou geplaatste vacatures, daarna kun je bij de specifieke vacature op de link  “Markeer vervuld” of “Verwijder” klikken.

Bij het verwijderen van een vacature, verwijder je ook de ingezonden sollicitaties. Het is dus belangrijk dat u deze eerst afhandelt voordat je een vacature verwijdert.

FAQ - Werkgevers