Kan iedereen mijn CV bekijken?

In principe kan alleen de werkgever van de vacature waar je op reageert jouw cv bekijken.

Indien je het cv gepubliceerd hebt is dit ook mogelijk voor de overige geregistreerde werkgevers. Let op dat je dan geen gegevens deelt of in jouw cv zet waarvan je niet wilt dat anderen (onbekenden) deze zien. Bij twijfel kun je deze gegevens beter achterwege laten en in een later stadium aan het betreffende bedrijf verstrekken wanneer je persoonlijk contact hebt met dat bedrijf.

Om jou cv niet te publiceren ga je rechts bovenin naar “account” en dan naar “Mijn CV’s“. Daarna klik je bij de betreffende CV op “Verbergen”. De link verandert dan in “Publiceren” en jouw cv is onzichtbaar voor anderen geworden.

Jouw naam en foto worden in het openbare cv-overzicht gepubliceerd en zijn dus zichtbaar voor een ieder.

FAQ - Werknemers