Waarom affiliate worden?

Salonvacatures.nl is marktleider op het gebied van vacatures voor de kappers- en schoonheidsbranche. Hierdoor heeft onze website een hoge conversie. Om hiervan te kunnen profiteren, kun je een link of banner van Salonvacatures.nl op jouw website plaatsen.

Hoe werkt het?

Het enige wat je hoeft te doen, is een link of banner naar Salonvacatures.nl op jouw website te plaatsen. Vervolgens houden wij in ons affiliate partnerprogramma bij of bezoekers vanaf jouw website een bestelling plaatsen bij Salonvacatures.nl.

Hoe wordt dit gedaan? De bezoekers van jouw website krijgen cookies toegewezen die 14 dagen lang geldig zijn. Wanneer jouw bezoekers binnen twee weken een vacature op Salonvacatures.nl plaatsen, krijg jij een percentage van het orderbedrag (excl BTW).

Rapportage

Via Salonvacatures.nl krijg je een eigen account in ons affiliate partnersysteem, zodat je het aantal conversies per maand kunt bekijken en kunt inzien hoeveel dit al heeft opgeleverd. Banners en ander promotiemateriaal van Salonvacatures.nl zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Word affiliate

Affiliate worden van Salonvacatures.nl doe je in een enkele stappen. Meld je via het inschrijfformulier aan voor het affiliateprogramma. Salonvacatures.nl zal de aanvraag beoordelen en activeren wij het account in het partnerprogramma. Hierna kun je de link of banner van Salonvacatures.nl op je website plaatsen en ben je partner van Salonvacatures.nl.

Wil je nog meer weten over affiliates? Neem gerust contact met ons op.