Wie wij zijn

Salonvacatures.nl is dé vacaturewebsite binnen de schoonheidsbranche. Na het succes van andere vacaturewebsites hebben wij besloten ons website ook aan te bieden voor salons en werkzoekenden in de schoonheidsbranche. Salonvacatuers.nl is de verbindende factor om de perfecte match tussen werkgever en kandidaat te bewerkstelligen. 

Wat kan Salonvacatures.nl betekenen?

Werkzoekenden kunnen op het platform gratis zoeken naar vacatures, cv’s plaatsen en informatie over bedrijven bekijken. Zo vinden ze binnen no time hun droomjob! Daar gaan wij namelijk voor: het verbinden van werkzoekenden met werkgevers.

Werkgevers kunnen vacatures plaatsen binnen de schoonheidsbranche en daarmee nieuw personeel aantrekken. Tegelijkertijd worden de vacatures op verschillende relevante plaatsen online gedeeld. Zo kun je als werkgever met één druk op de knop, op verschillende plaatsen je ideale nieuwe collega vinden. 

Met Salonvacatures.nl plaats je meer vacatures voor minder geld. Ook leg je de focus waar het echt om draait, in plaats van je bezighouden met het zoeken naar personeel. Wij zorgen ervoor potentiële werknemers naar jou toe komen!