vrouw in de herfst met pompoenen.

Hoe maak je jouw salon herfst-ready? [en een speciale 15% kortingscode!]

Het is weer herfst, een drukke tijd in de salon. Klanten komen naar de kapsalons voor een nieuwe herfstcoupe en schoonheidssalons hebben het druk met huidbehandelingen door de kou. Je wilt natuurlijk dat jouw klanten de herfstsfeer voelen in en om je salon.

Wij verzamelden 5 tips om jouw salon helemaal herfst-proof te maken!

1. Kunst met bladeren

Niets zegt herfst zoals de prachtige gevallen bladeren dat doen. Duik de natuur in en verzamel de meest mooie rode, gele en oranje bladeren. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om nepbladeren online te bestellen. Met deze bladeren kun je je etalage mooi decoreren of er zelfs een creatief kunstwerk van maken.

2. Oh dennenappel!

Nee, nog niet Oh dennenboom, dat duurt nog even. Maar wel dennenappels! Duik weer lekker de natuur in en verzamel de mooiste uitgevallen dennenappels. Of als je de kou niet wil trotseren, kun je ook deze weer online bestellen. Met dennenappels kun je de mooiste etalages en kunstwerken creëren om je onder te dompelen in een herfstgevoel.

3. Pumpkin-madness

Herfst is natuurlijk ook hét seizoen van de pompoenen. Rond Halloween kun je versierde en uitgekerfde pompoenen goed gebruiken om een griezelige sfeer te creëren. Maar je kunt ook pompoenen gebruiken als sfeervolle attributen het hele seizoen door. Je kunt ze gebruiken in de etalage, maar ook in een mooi versierstuk voor in de wachtruimte.

Tip: In plaats van de gebruikelijke koffie of thee voor de wachtende klant, serveer pumpkin spice latte! Zo komen je klanten gegarandeerd in de herfstsfeer!

4. Lekker griezelen in een Halloweensfeer

We noemden het al, maar voor veel mensen betekent herfst natuurlijk het seizoen van Halloween! Het is de kunst om de warme herfstsfeer te combineren met het griezelige Halloweenfeest. Je kunt dit doen door typische herfstkleuren naar voren te brengen met bijvoorbeeld de pompoenen en bladeren die we eerder noemden en dit te combineren met griezelige details. Denk hierbij aan vleermuizen, spinnenwebben en zwarte raven.

5. Lekker knus: verlichting!

Sfeerverlichting geeft dat échte herfst- en wintergevoel, omdat de dagen korter worden en de nachten langer. Kaarsen, kleine lampjes en kandelaars: dit zijn de echte sfeermakers voor de steeds donker wordende dagen.
Is jouw salon ook ’s avonds geopend? Of in ieder geval als de schemer valt? Dan is het een goed idee om jouw etalage met sfeerverlichting aan te kleden. Ook wanneer jouw salon gesloten is voor het donker wordt, geeft het de potentiële klant een blik op de geweldige sfeer in jouw salon door de zichtbare verlichting.

De sfeermaker van Salonvactures.nl

Nu je salon helemaal klaar is voor de herfst, hebben wij nog een speciale kortingscode voor je. Dat is dan onze speciale sfeermaker 😉 Gebruik nu deze week de kortingscode HERFST15 bij het bestelproces om te profiteren van 15% korting bij het plaatsen van een TOPvacature of een Vacature+!

Helaas is deze kortingscode verlopen!

Gebruik nu de kortingscode HERFST15 bij het plaatsen van een TOPvacatue of vacature+ en ontvang 15% korting!

Helaas is deze kortingscode verlopen!

Algemeen, Nieuws, Ondernemen